sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

SisalLove
Kirjoittelin edellisessä postauksessa sisal-mattohaaveista eteiseen. Tässä ihanat mallipalat
Mattoliike Sepristä. (Mallipalojahan en siis varsinaisesti alunperin hakenut omaa kotia varten..... Hups...)
Tuossa vaaleimmassa matossa on myös villaa ja se on aivan ihana livenä, mutta luulen, meidän eteiseen haluaisin jotain tummempaa heppatapetin kaveriksi.Ikean Morum-matto, hutiostos (nyt jo muutaman kuukauden jälkeen purkautumia pinnassa, normaalikäytön jäljiltä) menisi ulkokäyttöön, siihen se siis kuvauksen mukaan myös sopii - kunnes kuluu loppuun.

Taidan jo tietää oman suosikkini...Thinking about a sisal carpet in our main entrance hall. The one we have there now is from Ikea and its quality has failed us. I think I already know which one is my favourite!


7 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä mattovaihtoehtoja. En ole koskaan kaupasta pyytänyt näytepaloja mistään, onnistuuko se ihan iisisti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mallipaloja tai kotisovitusta suosittelen kyllä lämpimästi ottamaan tavaksi niin tekstiilien kuin esimerkiksi pintamateriaalienkin osalta, niin näkee sävyt oikeassa ympäristössään ja sen valaistuksessa. :)

   Kyllä sen pitäisi onnistua, tosin joka paikassa on ne omat tapansa. Esimerkiksi jostain tapetista voi saada mallipalan ihan itselleen ja toisesta tapetista taas koko tapettikirjan lainaan.

   Poista
  2. Aivan joo, täytyykin kyllä ehdottomasti kysyä mallipaloja ensi kerralla kun miettii jotain uutta ratkaisua..

   Poista
 2. Jäin miettiämään tota vipa kuvan tuolia, mull on aikalailla samanlainen. Meinasin sen viskata kaatiskuormaan, mutta pitääkö mun antaa sille mustana mahdollisuus? :)..ehkä kokeiltava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei kaatikselle! :) Meillä on noita kolme, kaikki mustaksi laitettuja. Toiset on mulla työhuoneessa ja pojan huoneessa. Tykkään! :)

   Poista
 3. Oi miten kiva tapetti ja ihana koti teillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja olipa kiva kun tulit! :D

   Poista