perjantai 8. maaliskuuta 2013

Sisustustoimisto Huone


Blogissa on ollut hiljaista tällä viikolla, koska olemme tehneet loistavan ebWorksin kanssa sisustusyritykseni kotisivuja valmiiksi ja nyt on homma paketissa!

Tervetuloa tutustumaan osoitteeseen www.sisustustoimistohuone.fi!

Sivuilta löytyy tarkemmat tiedot yrityksestä ja sen toimintatavoista, mutta kiteytettynä visioni on yksilöllinen, asiakaslähtöinen ja joustava palvelu sisustusasioissa. Toimin pääasiassa Turussa ja lähialueilla (monesti on asiaa myös pääkaupunkiseudulle tai Tampereen suuntaan, joten sinne päin myös), ja lisäksi teen sisustussuunnittelua netissä, etäsuunnitteluna, koko Suomeen.

Referenssit-sivulta pääsee katselemaan kuvia ja tietoja tähän mennessä toteuttamistani asiakaskohteista. Kuvia löytyy lisää klikkaamalla kuvaa tai otsikko ja kuvattomista kohteista löytyy otsikkoa klikkaamalla tietoa siitä, mitä kohteisiin on suunniteltu. Kovin monesta kohteesta en ole vielä valitettavasti saanut kuvia, koska ne eivät ole vielä valmistuneet, mutta ihan lähiviikkoina kuvia on tulossa lisää. :)

Lisäsin tänne blogiin tuonne alareunaan myös facebook-tykkäysmahdollisuuden. Se on Sisustustoimisto Huoneen facebook-sivu, mutta päivittelen sinne myös ainakin valtaosan blogipostauksista, joten blogiakin voi kätevästi seurata sitä kautta. Eli löytyy osoitteessa www.facebook.com/sisustustoimistohuone.

Nyt painun taas varsinaisiin hommiin, kun sain juuri tehtäväksi suunnitella 8-luokkalaisen tytön huoneen. Suunnitelma tulee perheelle, jolle olen jo suunnitellut, joten sain heiltä parhaan mahdollisen palautteen, kun he tilasivat minulta lisää suunnittelua! :)Ihanaa naistenpäivää kaikille!p.s. Julkaisen tietoja ja kuvia ainoastaan niistä suunnittelukohteista, joista olen saanut asiakkailta luvan näin tehdä.
I have started an interior design company, called Sisustustoimisto Huone. I'm very excited! By clicking the link, you can see the brand new home page and some reference pics - more of them coming in the near future! You can also follow Huone (that is Finnish for "room", by the way) on Facebook.

2 kommenttia:

  1. Kävin vierailemassa sivustollasi, tosi kiva blogi, jään varmasti seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Kiva, kun jätit merkkiä käynnistäsi ja toivottavasti viihdyt jatkossakin! :)

      Poista