torstai 14. maaliskuuta 2013

Pellavaa, pellavaa ja vielä vähän...Pellavaista on ollut. Tänään kotiutui vihdoin meille kolme kappaletta ihanan ilmavasta Fiskö-pellavasta tehtyjä verhoja. Lisäksi noudin asiakkaalle kauniin pellavaverhon, joka mattojen kanssa viimeistelee suunnittelukohteeni keittiön muutoksen. Kuvia siitä ehkä jo viikonloppuna! :)
Tuli muuten aika eri fiilis olkkariin!
No joo, verhotanko on paikallaan vasta pari-ikkunassa, eli vielä vähän säätöä tiedossa...Otin muuten pari viikkoa sitten kaikki "koriste-esineet" pois ja ostin muutaman kasvin tilalle. Edelleen odottavat kaapissa inspiraatiota! Tarkoitus siis laittaa niitä esiin uudella näkökulmalla ja siis vain niitä, joita todella haluan katsella. :)
Välillä pieni karsinta tekee kyllä hyvää! :)Our beautiful linen curtains finally arrived. Love them. I also put all the extra decorational stuff to the closet and will put some back only when I feel like it. Bought some plants to compensate!

8 kommenttia:

 1. Ihanan ilmavat pellavaverhot. Teillä on tosi kaunista ja tyylikästä. Niin se vaan on, että vähemmän on todellakin enemmän. Mukavaa viikonloppua:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Hauskaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 2. Kyllä on kauniit verhot ja ihanan ilmavaa muutenkin :)

  Aurinkoa,
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Aurinkoista viikonloppua! :)

   Poista
 3. Ihana valo teidän olohuoneessa! Raitaiset pellavaverhot on kauniit. Mä täällä arvon että raaskisinko värjätä meidän vanhoja pellavaverhoja kun niille ei sellaisena suoraan löydy paikkaa... Vai laitanko vaan varastoon.

  Kivoja uutuuksia olit bongaillut Ikeasta ja mielettömän ihana se toinenkin löytämäsi valaisin! Kommentointi jokusen aikaa nyt ihan jälkijunassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun ehdit kommentoimaan, jälkijuna ei haittaa yhtään! :)

   Millaiset pellavaverhot teillä on - tai siis minkäväriset, kun eivät sovi?

   Poista
  2. Siis sopishan ne, hyvinkin, kun ovat valkoiset =) Mutta nyt ei ole yhtään täysin valkoisten verhojen fiilis omaan kotiin.

   Poista
  3. No mielenkiinnolla sitten jäädään odottelemaan, minkä värisiä verhoja teille ilmaantuu! ;)

   Poista