tiistai 19. maaliskuuta 2013

"Koristeet" takas osa II

No niin, nyt on koriste-esineinspiraatiot selkeästi palailemassa. Kasvihankinnoista tuli edellisviikolla inspis laittaa vähän muutakin vihreää ja kappas, äidin kaapista löytyi tällainen maljakko! Ja smaragdinvihreähän on siis Pantonen mukaan tämän vuoden trendiväri! :)Mitäs tykkäätte, onnistuiko trendikokeilu?Seuraavaksi luvassa toisen trendin, nimittäin marmorin kokeilua olohuoneessa. Myöskin nollabudjetilla toteutettuna, eli turvallisilla vesillä liikutaan.... :)


Summary in English: Trying out interior design trends. This time it's Emerald Green, Pantone's choice as the colour of year 2013. Budget - 0 euros (found at my parents'). I'm kind of liking it... 


8 kommenttia:

 1. Ihana vihreä maljakko! Ja just oikea sävy.

  Marmoreita odotellaan kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikös vaan! :) Marmorit coming up seuraavana, kuvattu on jo... ;)

   Poista
 2. Trendistä en tiedä, mutta ihana tuo teidän äidin kaappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! :) Joo ei trendejä kannata monestikaan miettiä, kyllä ajattomuus voittaa siinä kisassa! :)

   (Tämä kuvassa oleva kaappi ei muuten ole se äidin kaappi, mistä vihreän vaasin löysin, jos sitä tarkoitit. :) Tämä lipasto on kymmenisen vuotta sitten turkulaisesta vanhan tavaran liikkeestä ostettu.)

   Poista
 3. Mä muuten luulen että mun äidin kaapista löytyis aika samanlainen maljakko... Näyttää jotenkin tosi tutulta - ja yllättävän kivalta taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo, on se hyvä, kun eivät ole kaikkea heittäneet pois, niin voi aina käydä tekemässä löytöjä! Munkin silmään näyttää tuossa kivalta, vaikka vähän aikaa emminkin, ennen kuin tuota aloin kotiin roudaamaan...

   Poista
 4. Hei

  Mikä mahtaa olla tuo harmaa maalisävy, jota kodissanne on käytetty esimerkiksi juuri tuon lipaston taustalla olevassa seinämässä?

  /Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pinja!

   Harmaa sävy on Tikkurilan Pro Grey 1917 :)

   Poista