sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Koralli, oranssi ja pinkki...No niin, nyt alkoi se "koristetavaran" takaisin hivuttaminen.


Tämän kevään yksi lempparisisustusjuttuni, eli täydellisen koralli halpis markettisaippua Marseille-saippuan pumppupullossa toimii keittiössä(kin) oranssin BiancoBlusta hankkimani pullon kanssa.

Hayn pinkki keittiöpyyhe näiden kaverina, tietty. :)Niin, ja appelsiinit!

'


Samalla tuli vähän valoisampia kuvia meidän keittiöstä, vaikka ei tuo vastavaloon kuvaaminen mitään helppoa olekaan...

Lisää keittiökuvia vähän eri tyyppisestä keittiöstä Sisustustoimisto Huoneen sivuilla, löytyy kohdasta referenssit. :) Myös Sisustustoimisto Huoneen facebook-sivuilta voi katsoa kuvat ja käydä vaikka tykkäämässä. :) Ihan uusia kuvia siis kohteesta, johon suunnittelin uudet pinnat, valaistuksen ja tekstiilit. Verhot ja matot toimitin paikan päälle tänä viikonloppuna. Valaistusta ei ole vielä uusittu, mutta ledeillä toteutaan.
Mukavaa alkavaa viikkoa!


I'm finding myself adding some colour into the kitchen. Is it the spring?

4 kommenttia:

 1. Voi että, ompas tuo saippua ihanan herkullisen väristä:) Ja pyyhe mätsää niin hienosti sen kanssa. Kyl sää oot taas miettiny nää.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ihan uskomatonta, miten yhdestä markettisaippuatonkasta saa iloa! :D Alakerran vessassa vedellään jo toista pumppupullollista... ;) I'm addicted!!

   Mun pitää muuten kuvata ne marmorijutut, huomenna!! :) Voitko kuvitella, löysivät sitten kuitenkin tiensä ihan tähän olkkariin :)

   Poista
 2. Ihanat väri ja valoisuus lumoava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nuo värit kyllä kolahtavat muhun just nyt...

   Poista