maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ihana valaisinlöytö osa 2 :)
Yöpöytävalaisimen kanssa samasta paikasta löytynyt valaisin hakee paikkaansa... Tällä hetkellä se on työhuoneessa arkistokaapin päällä, mutta jotenkin haluaisin sen vielä näkyvämmälle paikalle esiin. Komean ulkomuotonsa lisäksi se nimittäin antaa kauniin, tunnelmallisen valon.
Valaisimen kaveriksi pääsi yllättäen oma maalaukseni, johon luulin olevani lopen kyllästynyt. Nyt se näyttääkin jotenkin tuossa lipaston ja valaisimen kanssa aika kivalta.
Työhuone alkaa olla tuon maton ja kattovalaisimen kanssa jo aika värikäs, mutta jotenkin tykkään hullutella sen sisustuksessa, ehkä siksikin, että siellä tulee valitettavasti oleiltua aika vähän. Tietokonehommat kun menevät sohvalla istuessa. :)
Aurinkoista viikkoa!I just bought this lovely, old lamp. Love it, but don't know where to put it. :) It's now in my home office, on the drawer with my old painting (which I thought I wouldn't want to put anywhere anymore, but there it is...).

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitti Sofia! :) On upea ja myös aika massiivinen, mikä vaikeuttaa sopivan paikan löytymistä. We'll see...

   Poista
 2. Kaunotar. Sopii hienosti tuon lipaston kanssa yhteen. Ja lipasto on myös aivan superhieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siihen se sopii! :) Mua jotenkin vaan houkuttaisi saada se johonkin enemmän esille, kun se kerran on noin kaunotar... ;)

   Poista
 3. Wow mikä löytö!
  Kylläpä valaisimen sävyt yhdessä lipaston kanssa käy kauniisti yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) En edes kehtaa sanoa hintaa, se oli niin edullinen...

   Pitää vissiin vaan alkaa hengaamaan enemmän tuolla työhuoneen puolella, niin saa sitä ihailla ;) (Nimimerkillä "Nytkin tässä olkkarin sohvalla näpyttelen"...)

   Poista
 4. Todella kaunis valaisin! Ja niin on muuten lipastokin - jotain tuollaista kaipailisin meidän eteiseen, mutta olen todella huono kiertämään vintage-liikkeitä ja kirpputoreja. Taitaa siis jäädä haaveeksi vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Joo se kiertely vaatii aikansa... Ja aina löytyy jotain muuta kivaa, kuin mitä oli etsinyt! Mies muuten sanoi, että jossain Second Hand Helsingin Lohjan osaston nettisivuilla oli ollut samanlainen? (En tunne paikkaa, joten nimi saattoi mennä hieman sinne päin...) Käypä kurkkaamassa, jos olet lähimaastoissa. :)

   Poista