perjantai 22. maaliskuuta 2013

Buy now, keep forever a.k.a hupsistaMinulla on ollut jonkin aikaa vahva fiksaatio siitä, millainen sohvapöytä meille tarttis saada. Kuva kertookin sitten, miten kävi, kun Artekin logistiikkakeskuksessa myyntitapahtuma pidettiin...
Kyllä, sieltä löytyi juuri sellainen musta linopintainen pyöreä pöytä, josta olen haaveillut! Pöydässä oli ruokapöytäkorkuiset jalat, mutta onneksi hoksasin kysyä, voidaanko ne vaihtaa ja homma hoitui näpsäkästi. :)
Jälleen kerran pientä lumipalloefektiä havaittavissa, eli pientä kalusteiden pyörittelyä kodissa tulossa tänä viikonloppuna... Olkkarista on tähän mennessä mulle puuttunut se jokin, mutta nyt kun saatiin verhotkin paikalleen (huom. kuten kuvasta näkyy, yksittäisessäkin ikkunassa se on nyt jo laitettuna) ja tämä pöytä ja sitten ne  pienet tavaran pyörittelyt tähän päälle, niin...


Buy now, keep forever ja mä en muuten sit tarvi enää äitienpäivälahjoja tai muita lähiaikoina... ;)(Mullahan ei ole mitään blogisponsoreita tai muita blogin sisältöön liittyviä yhteistyökumppaneita, mutta Artek jos haluaa sellaiseksi, niin en pistä vastaan! ;) )


Summary in English: I've been obsessing over this Artek coffee table for some time now. They had a sale in Turku on Friday and wooops... Buy now, keep forever, as their slogan says! Won't be needing any gifts in the near future...

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jees. Voin sanoa, että olen tyytyväinen!!

   Poista
 2. Ihana! Mäkin voisin moisen kotiuttaa. Meillä on perintönä saatu ritiläpenkki, ainut artek tässä talossa. Noiden ajattomuus tekee niistä arvokkaita ja aina ihastuttavia perintökalusteita :)

  Hyvä sijoitus siis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja laatu on ihan vertaansa vailla!

   Poista
 3. Hieno ostos! Et sattunut kiinnittämään hiomiota, mitä Artekin seinähyllyt maksoivat, oliko suurikin ale? Viime kertaisesta logistiikkakeskuksen alesta kotiutin 3 mustaa kraaterivalaisinta, oli aika tuntuva ale!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   En valitettavasti huomannut hyllyjen hintoja, sen verran huomasin, että niitä oli. Olin aika täsmäiskulla liikenteessä, eli sisään - löytö- ulos.... :)

   Ne onkin hienoja valaisimia, varsinkin monesti ryhmänä, eli mahtavat löydöt olit tehnyt!

   Hauskaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 4. On muuten täydellinen valokuva tuo ylempi! Ja tuo pöytähän kuuluu tuohon, ehdottomasti. Upean näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, sitten kun se ajatus oli päähän tullut, niin oikein ei muuta enää voinut harkitakaan. :)

   Poista
 5. Pakko se on myöntää, hieno on! Joskus nuorena mä ajattelin, että sitten kun mulla on oma koti, mä sisustan sen kokonaan vaaleilla Artekeilla. Just - kun lapsia alkoi tulla, niin kyllä on sellainen sekametelisoppa syntynyt Tiimarin rihkamasta, peritystä roinasta - ja siitä Artekistakin;)
  Aurinkoa viikonloppuun sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekametelisoppahan on monesti just hyvä! :D

   Aurinkoista viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 6. oi aivan ihana! Hei mistäs tuo matto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Matto on Ikean Ådum! Haaveilin tähän Beni Ouarain-mattoa, mutta budjettisyistä (yllättäen ;) ) sitten päädyttiin tähän. Oikeastaan ostin tällaisen pienempikokoisena alunperin yläkerran oleskelutilaan ja tykkäsin niin paljon, että päädyin hankkimaan samanlaisen, 200x300 koossa olkkariinkin. Pinta on ihanan eläväinen ja ylellisen oloinen sekä ulkonäöltään että tuntumaltaan ja sävy kauniin pellavainen. Tykkään kovasti!

   Poista
 7. Todella upean näköistä. Mitkä nuo teidän pöydän mitat ovat? Halkaisija ja korkeus? Haaveessa myös Artekin sohvapöytä uuteen kotiin. Mittoja vain pähkäilen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :)

   Pöytä on 75 cm halkaisijaltaan ja ns. sohvapöytä korkeus, eli noin 50 cm. (Ruokapöytäkorkeus Artekilla on 72 cm.) Voisi olla isompikin halkaisijaltaan, eli se 90 cm, mutta hyvä on tämäkin. :)

   Poista
 8. Upea pöytä! :) Meille ei tällä kertaa tarttunut mitään Artekin varastomyynnistä, koska haaveilemaamme sarjapöytää ei ollut saatavilla. Viime kerralla ostimme tuolta ison ruokapöydän :)

  Huomioni kiinnittyi television oikeanpuoleiseen nurkkaan, onko siinä eri tapettia eri seinillä vai mitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Se on kyllä hyvä tilaisuus hankkia ruokapöytä, niitä siellä tuntuu olevan kivasti tarjolla. :) Olin ihan varma, etten löydä tätä sohvapöytää, mutta tuuri kävi!

   Tuolla kulmauksessa on Lene Toni Kjeldin tapetti Leaf-Lace-Rose, jossa kuvio vaihtuu halutulla tapaa. Sitä myy Turussa Sisustusliike Teatteri. Aika jännä tuote. :)

   Poista
  2. Onpa jännä tapetti, en ole koskaan nähnyt tai kuullut tuollaisesta :)

   Poista
  3. En minäkään muita tiedä kuin tämän. Tätä saa eri väreissä, ja kuvioita on nopeasti mietittynä ainakin yksi enemmän kuin meidän seinässä näkyy. Teatterissa tätä on ollut jo joitakin vuosia tarjolla, sinisävyisempi versio ihan seinässä asti. :)

   Poista