sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vanhoja uutuuksia työhuoneeseenTyöhuoneen kaappien ja ikkunaseinän välissä oleva tyhjään koloon löytyi ihan vahingossa arkistokaappi. Vahingossa siinä mielessä, että etsin kyllä sillä erää ihan jotain muuta, mutta nänhän sitä vanhan tavaran kanssa usein käy. Samalla reissulla löytyi kuvan itämainen matto, jollaista olen jo jonkin aikaa kotiin haaveillut.Jos en olisi ollut flunssassa, olisin jo kehitellyt kaikenlaista asetelmaa tuohon lipaston päälle, mutta nyt tyydyin kokeilemaan vaan, miten Work Lamp siihen istuu.

No, hyvin tietysti. :) Tuossa voisi kyllä olla otollinen kohta myös laittaa se katosta roikkumaan... täytyy kehitellä!

Samalla reissulla tuli tehtyä muitakin löytöjä, mm. pari herkullista valaisinta ja erittäin hienot, verhoiluun menevät Kukkapuron tuolit asiakkaalle, mutta niistä lisää myöhemmin. :)
Aurinkoista sunnuntaita!


I found this perfect cabinet for my home office. If I didn't have the flu, I'd be trying out stuff to put on it, but now I just tried the "Work Lamp" there. Fits. :) I also found the carpet in the pictures, a couple of really delicious lamps and some Kukkapuro chairs for a client! 

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Irina! Niin munkin mielestä! Ja just käyttis mun tarkoituksiini! :)

   Poista
 2. Kaunis on, mistä teit löydön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. :) Löydöt olivat tällä kertaa yksityisistä kokoelmista, ystävien kautta. :)

   Poista
 3. Onpa ihana lipasto! Mä haluaisin meille tuon tyylisen tv-tason. Et viittis bongailla kun noissa hyvissä liikkeissä käyt? (leveys 120-160cm) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on ihana kyllä! :)

   Mäkin OLISIN halunnut meille tuon tyyppisen tv-tason (ja ihan samoilla mitoilla...), mutta en löytänyt!!! Jotenkin kaikki kivat senkit, joihin törmäsin silloin, olivat tv-tasoksi liian korkeita. Ja loppuhan onkin historiaa, eli sitten tuli se lava-idea ja mies pääsi hommiin. :)

   Poista
  2. Ai just saman, hauskaa :) Meillä sais olla kyllä korkeampikin. Nykyinen on n.85cm ja se on ollut ok, tosin ihan maksimissa. Se teidän lava-taso on kyllä tosi hieno!

   Poista
  3. Kyllä vaan :) Meillä tason leveys ei periaatteessa ollut tarkka, mutta halusin sellaisen, joka mahtuu tuohon ikkunan ja huoneen kulman väliselle seinänpätkälle. Eli noissa mitoissa. :)

   Ite en tykkää korkeasta tv-tasosta, siis ihan katselusyistä, eli ei sohvalla istuessa ei tarvi kääntää niskaa ylöspäin, kun taso on matala. Mutta jos jossain Turun seudun kirpparilla tulee vastaan just teille sopiva tv-taso, niin laitan sit sulle heti viestiä ja tuut noutaan ja kahvitteleen, nyt kun sulla on sitä ylimääräistä aikaa vaikka muille jakaa ;) :D

   Poista
 4. Kaunis on lipasto - ja näyttää hyväkuntoiseltakin! Ja imee sisuksiinsa aika paljon tavaraa. Loisto-ostos!
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne - ja toipumisia siihen flunssaan; sitä täälläkin yritellään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Laatikot ovat juuri sopivan matalat papereille ja materiaaleille, joita ajattelin siellä säilyttää, kun vaan löytäisin jostain hyllypaperit, jotka ovat muuton jäljiltä "jossain"... Lipaston kunto on hyvä, mutta tietysti vanhalta ei voi odottaakaan, että kaikki olisi täydellistä. :)

   Tuntuu, että flunssa alkaisi täällä hellittää, toivottavasti sielläkin!!

   Poista
 5. Voi miten hieno ja hyvässä kunnossa. Lucky You!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Joanna, oli tosiaankin onnekas löytö! :)

   Poista
 6. Siis tuo kaappi on i h a n a ! Eiku siis tosi ruma ja ei sovi lainkaan teidä kotiinne. Voin ottaa sen meille ihan vaan palveluksena ;).

  VastaaPoista