maanantai 4. helmikuuta 2013

Sohvaa blogiin
Huomasin tässä hiljattain, että blogini on siitä erikoinen sisustusblogi, että sohvamme ei esiinny kuvissa ollenkaan. Korjataan siis tilanne!


Siinäpä se. BoConceptin Indivi2, jonkun vuoden ikäinen jo. Kangas on mahtava, sohvan tyynyt eivät niinkään. Koko ajan saa olla nostelemassa ja kääntelemässä. :)

Ollaan tyytäväisiä, että pysyttiin kaikista varoitteluista huolimatta valkoisissa portaissa. Siis pölyähän niissä näkyy "heti" siivouksen jälkeen, mutta on ne vaan niin nätit!Luulin muuten ennen muuttoa, että kuutisen vuotta sitten hankitut nahkaiset nojatuolit eivät tule enää meidän olkkariin, tai tuo kuvan tummaa puuta oleva tarjoiluvaunukaan, mutta niin ne vaan löysivät paikkansa tämänkin kodin olkkarista.


Mukavaa viikkoa! :)

p.s. Uusi kamera on i-ha-na!!!Some living room pictures. Our old furniture has found its place in our new home. Still a bit of a work in progress. The white stairs are beautiful, even though they look dusty right after cleaning up... 

6 kommenttia:

 1. Liisa, meillä menee alakertaan mustaksi maalatut portaat. Arvaat varmaan miltä ne näyttävät usein ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mitäpä sitä ei (portaiden) kauneuden eteen kestäisi... ;)

   Poista
 2. Kaunista! Täydellinen auringon kajokin. Portaanne on kyllä niin nätit ja ilmavat. Muodostavat hyvän parin tuon harmaan seinän kanssa. Seiniinkin on löytynyt hyvä sävy. Ainakin luonnonvalossa se näyttää tosi kivalle. Onko illalla kovin paljon tummempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Auringon valo on kyllä täydellinen sisustuselementti...! :)

   Sävystä - ei ole ainakaan meidän makuun tumma, kun katto on valkoinen ja muutenkin tässä on paljon valkoista ympärillä. Jos kurkkaat vaikkapa yläkerran aulasta olevia kuvia, niin siinä porraskuilussa on ylös asti tätä samaa sävyä ja on vähemmän valoisa paikka kuin olkkari. :) (pitääkin laittaa sellainen tunniste kuin yläaula, kun sitä tulee jonkin verran kuitenkin kuvattua...)

   Poista
 3. Moi!

  Portaat ovat kyllä kauniit!Mistä ne olivatkaan ja ovatko askelmat maalatut vai miten? Ja sohvassa on muuten samaa tyyliä ja sävyä kuin omassammekin, kaunis siis tietysti sekin!8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips ja kiitos kivasta kommentista! :)

   Portaat ovat Tähtiportaiden valkoisiksi maalatut koivuportaat. :) Kolhuja niihin tuli rakennusajan loppuvaiheissa, joita ei sitten saatu korjattua, kun kaikki meni niin kuin meni (rakennusliikkeen konkurssi jne) ja ilmeisesti loppupeleissä myös niiden korjaus alkuperäistä kuntoa vastaaviksi olisi ollut aika mahdotonta. Mutta kaikesta huolimatta, en vaihtaisi. :)

   Poista