keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Raw


Sohvapöytä on meillä vielä hakusessa, mutta seilaavan pikkupöydän virkaa toimittaa Muuton Raw, jonka hankin Artekin tehdasmyynnistä marraskuussa (samalla kertaa Mehiläispesä-valaisimen kanssa).


On kyllä ihan nätti pikkupöytä, ei siinä mitään. Muuta Muutoa meillä ei olekaan, vaikka tykkään heidän tuotteistaan kovasti.

Varsinaisen sohvapöydän toivon löytäväni vintage-osastosta, mutta saa nähdä, tuleeko vastaan. En olekaan käynyt hetkeen kirpparikierroksella! Niissä on vain se ongelma, että yleensä tuppaa löytämään jotain ihan muuta kivaa, kuin mitä etsii... We'll see... :)Still in search of a coffee table, hoping to find a vintage one, but we'll see... Meanwhile we're using this Muuto Raw side table I bought at Artek sale - it's kind of cute and easy to move around.8 kommenttia:

 1. Kirotut kirpparit ;)

  Sinulle on tunnustus blogissani. Ei tosiaan mitään edelleenjakopakkoa. Kunhan kehuin sinnuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksii, kiitoksii! :) Olipa piristävä juttu! :)

   Poista
 2. Ihan ihastuttava pöytä! Tykkään myös kovasti Muutosta, meillä sitä ei vaan ole yhtään. Kirppiksiltä tosiaan löytyy aina ihan jotain muuta mitä oli hakusessa... Ja sitten kaapit tursuaa tavaraa kun pitää kaikki kiva täytyy kotiin kantaa, halvalla kun saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä söpö pöytä, jotenkin. En ollut tätä mitenkään etukäteen kauheasti meille suunnitellut, mutta siinä piti tehdä nopsa päätös, kun näitä oli vain yksi. :)

   Miten sitä tavaraa onkin paljon vaikeampi viedä sinne kirpparille, kuin tuoda sieltä kotiin....? (Ei hyvä...)

   Poista
 3. Muutolta löytyy vaikka mitä ihanaa! Meillä ei ole vielä mitään, mutta haaveissa useampikin juttu. Saa nähdä saanko milloin toteutettua. Tuo pöytä ja koko tuoli-tyyny-pöytä yhdistelmä näyttää tosi kivalta!!

  Ehkä se on ihan hyvä että mä en koskaan pääse kirppikselle. Ei meillä tuosta tavarasta ole muutenkaan pulaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-0, olet onnekas, ettet pääse kirppareille... Sovitaan näin! ;) Ei vaan, mutta jos tosissaan puhutaan, niin nettikaupat on kyllä vielä pahempia kuin kirpparit! Voi sitä klikkauksen helppoutta ja rahaakin palaa ihan eri tyyliin kuin kierrätyskeskuksessa!

   Mua yllätti nuo tuolit, että miten hyvin ne istuu tähän meidän olkkariin. Luulin olevani ihan totaalikyllästynyt niiden kulmikkaaseen muotoiluun! Jotenkin ne vaan on valkoisina niin freesit noita tapetteja ja harmaata seinämaalia vasten. Ja nuo uudet Teatterista hankitut sohvatyynyt tietty vielä auttavat osaltaan asiaa aika paljon... :)

   Poista
 4. Voi upee nojatuoli! <3 Ja kiva blogi...kiva kuulla et jollain muullakin on joskus tylsää ;) Terkkuja ja kiitos kommentista! Joka kerta tulee niin hyvä mieli ja vähemmän tylsempi olo kun joku kommentoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiin tiedän tunteen!! Siksi juuri kommentoin, kun oli just ihan se sama fiilis :D Kiva kun tulit käymään vastavierailulla! :)

   Poista