perjantai 1. helmikuuta 2013

Ja sitten ei-niin-halvat huvit...Kirpparilla kun tekee ostoksia, niin sitä ajattelee, että halvalla pääsee. Ja yleensä pääseekin. Mutta viime kesänä Laitilan Munamarkkinoiden Rompetorilla taidettiin meikäläisiä vetää halvalla.


"Aito omenalaatikko, aidot leimat...." No joo-o, mutta ei nyt jälkeenpäin ajatellen ihan 20 euron arvoinen, ja sekin oli jo tingitty!

No, lehtiä siinä säilytetään. Sen yläpuolella olevat betoniset tuikkukipot on ostettu kymmenisen vuotta sitten Marjamäen Pajutilalta Kangasalta.

On muuten kiva omistaa ikkunalaudat, mihin voi laittaa tällaistakin tavaraa. :)

Mukavaa viikonloppua, ja jos bongaat minut huomenna messuilta Turussa, niin tule ihmeessä moikkaamaan! :)


 When shopping at flea markets you don't usually spend much. I think we paid over price for this old apple case, though... 20 euros at the Laitila Egg-happening (yes, you got that right!) last summer. The concrete candle holders I found like ten years ago at Marjamäki Willow Farm

4 kommenttia:

 1. Sähän olet ollut betoniostostesi kanssa hyvinkin edellä aikaasi ;) Ikkunalaudat olis kyllä monesti kivat. Ennen ei osannut kuvitellakaan että talossa ei niitä olisi, tai ainakin meillä oli aina joka kodissa missä asuttiin ennenkuin muutin omilleni.

  Eihän me mihinkään Turkuun päästy. Eilinen meni ensin Ikeassa ja sitten Paxin parissa häärätessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Nyt kun vielä löydän jonkun Pantonen-vihreän kuvan samoilta ajoilta, niin homma on paketissa! :)

   Jep, mua on ollut myös hyvin vaikea bongata messuilta tänä viikonloppuna, ottaen huomioon, että en sitten lopulta sinne mennytkään.. ;) No, teillä on taas päästy eteenpäin projektissa, hyvä te! :)

   Poista
 2. Löysinpäs kivan blogin... :)

  VastaaPoista