torstai 7. helmikuuta 2013

Ikeassa mattoja syynäämässäKävin tänään Raision Ikeassa ja siellä oli saatu kivaa uudistusta aikaan osastoille, erityisesti alakerta, joka oli vielä kesken tosin, on selvästi muuttumassa viihtyisämmäksi - tai ainakin vaihtelu virkistää. Katselin siellä mm. mattoja sillä silmällä, ja silmään pisti erityisesti tämä uutuus-matto, jota ei vielä Suomen Ikean sivuilta löydy. Värum on Maton nimi ja "English Ikea" sivuilta löytyi :)

VÄRUM Rug, flatwoven IKEA The rug is easy to vacuum thanks to its flat surface, and therefore ideal in your living room or under your dining table.

Käsi pystyyn, kenelle EI tule mieleen Gullichsen...! 

Väriksi sanottiin harmaa, mutta siinä valossa ainakin sinersi kovasti.

"Blogimattoja" ei enää ollut saatavilla ja meidän ruokailutilasta löytyvää Alvine Rutaa oli enää muutama kipale, eli olisikohan sekin lähdössä?
p.s. Ruokailutilan liitutaulu on osoittautunut käytännössä ihan mahtavaksi menojenkirjauspaikaksi ! Ja välillä siihen ilmaantuu taidettakin. Kuvassa mm. sateenkaari ja kirkas tähti :)I went to Ikea to look at carpets for a client. The one you see in the first picture reminds me of Johanna Gullichsen's designs. Our dining space wool carpet is also from Ikea. The diy black board has proved to be great as a family calendar and also for random art... ;)

11 kommenttia:

 1. Heippa! Löysin blogiisi kommenttisi perusteella ja liityin lukijaksi! Upea tuo teidän seinäsävy, mikä mahtaa olla? Makuuhuoneen sävyä täällä etsin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun löysit ja tervetuloa! :) Olen lukenut blogiani jonkin aikaa, enkä hoksannut jättäväni vasta ensimmäisen kommentin... :)

   Seinän sävy on Tikkurilan Pro Grey 1917 ja tykätään! :)

   Poista
  2. Kiitos tuhannesti vinkistä, täytyykin pistää korvan taakse.. toivottavasti viikonloppuna päästään jo maalauspuuhiin! :)

   Poista
  3. Apua, siis mitkä kirjoitushäiriöt, tuolla pitäisi siis olle, että olen lukenut "BLOGIASI" jonkin aikaa...!!

   Onnea oikean sävyn löytymiseen, kiva nähdä, minkä valitsette :)

   Poista
 2. Ihan tuo Artekin valaisin. Haaveilin siitä itsekin, mutta en löytänyt meille sopivaa paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! .) Se on kyllä nimenomaan loistava ruokapöytävalaisin :)

   Poista
  2. Ja piti olla :) eikä .) .....

   Poista
 3. Kivan maton olet bongannut! Täytyykin käydä vilkuilemassa tuolla enkkuIkeassa mitä muita ideoita sieltä löytyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uskoisin, että tuota tulee näkymään. :)

   Menin sinne enkkuIkeaan ihan googlaamalla, että jos jostain maton kuva löytyisi, kun siellä suomisivuilla ei ollut, ja mulla ei ollut kameraa matkassa... Mutta tosiaan, kyllä noilta muiden maiden Ikeasivuilta voi varmasti löytyä kaikennäköistä kivaa. :)

   Poista