keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Seuraava asiakas!Lupasin jokin aika sitten laittaa kuvia meidän koko keittiöstä. Eli tässä se tulee, meidän keittiömme, jossa on laskutilaa vaikka muille jakaa ja se on kiva juttu se. :)

Keittiötä valitessa meillä oli kaksi vaihtoehtoa rakennusliikkeen puolesta - Topi tai Parma. Vaaka kallistui Topin suuntaan, heillä oli juuri uutuuksia tullut ja Parmalla taas silloin niitä vasta odoteltiin. Turun Topilla meitä palveli Marika ja voin suositella. :) Haluttiin edellisessä kodissa hyväksi todetut AEG:n koneet, joiden rosteripinta on erittäin käyttäjäystävällinen, eli niitä sormenjälkiä tosiaankin jää hyvin vähän ja ne vähät saa mikrokuituliinalla tosi helposti pois. Ovat joo aika toista maata kuin tuo Lapetekin liesituuletin, joka tarttis käsitellä jollain aineella...

Seinäke erottaa keittiön olkkarista ja hyvä niin. Seinäkkeen takana on senkki ja näkymä olkkarista keittiön suuntaan on tosi rauhallinen, kun oikeastaan vain yläkaappeja näkyy.
Jaa että mikä seuraava asiakas? No, oltiin sunnuntaina miehen kanssa Ikean poistopisteessa ja mies sieltä näytti mulle jotain naureskellen tyyliin, että tällaisiakin täällä myydään... No totta kai se lähti mukaan! "SEURAAVA ASIAKAS"-kapula, vain 50 centtiä!Sitä paitsi se kuvastaa erinomaisesti meidän keittiöelämää!This is our kitchen. The newest arrival there is the NEXT CUSTOMER ("seuraava asiakas") sign from Ikea. Cost 50 cents. My husband found it at the sales corner and laughed at it. I said - Great - we'll take it! Describes well our kitchen activity - the sign, I mean.11 kommenttia:

 1. Mä oon niin kade tuosta laskutilasta. Voi jestas. Tosi toimivan ja kauniin näköinen kokonaisuus. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tason määrä on kieltämättä ihan mieletöntä! Siis sekä siinä mielessä, että sitä on paljon, että siinä mielessä, että se on tosi ihanaa, kun sitä on paljon. :)

   Ja kiitos! Kyllä tosiaan keittiö on toimiva ja tykkään muutenkin! Tähän kotiin ei haluttu ruokapöytää samaan tilaan ja se on toiminut loistavasti meillä!

   Poista
 2. Hienolta näyttää tuo teidän keittiö! Oletteko olleet tyytyväisiä Topi -keittiön laatuun?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :)

  Kyllä, ollaan oltu tyytyväisiä Topin laatuun. Laatikot kulkee mukavasti ja niin pois päin. :)

  Ainoa, mitä en ottaisi uudelleen on tuo Lapetekin valkoinen allas. On jo nyt tummunut sieltä altaan pohjalta, vaikka asuttu vasta marraskuun alulta. Eli siis pinttynyttä likaa. Sinänsä kyllä kaunis tuote, mutta ei meidän käyttöön sopiva, valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä Lapetekin allas teillä on? Itse olemme harkinneet silgranit-allasta, niitähän mainostetaan helppohoitoisina...Onko teidän Topi-keittiö mikä nimeltään? Kivalta näyttää!

   Poista
  2. Kiitos!

   Tuo on Lapetekin Blancozia. Joo valitettavasti en kyllä voi helppohoitoiseksi mainostaa. Normipuhdistusaineilla tuo ei lähde enää puhtaaksi, siis se altaan pohja. Yksi ystävä ehdotti puhdistusta soodalla, mutta sitä en ole vielä jaksanut kokeilla. Voisin ehkä mustana kyseisen tuotteen ostaa, mutta en valkoisena, vaikka muuten niin kaunis onkin.

   Tarkoititko Topin ovimallia? Ovi on säde ultramatta ja taso on vaalea saarni-laminaatti. :)

   Poista
  3. Päivitys tähän: meillä käytiin Lapetekilla puhdistamassa allasta aineilla, sitä liotettiin tuntikausia ja hinkattiin, minkä johdosta allas on taas pohjastaan lähes valkoinen. Materiaali on ilmeisesti sen verran huokoista, että veden kalkki jämähtää siihen ja siinä taas näkyy lika. Eli siinä mielessä vaatii huoltoa eri tavalla kuin perinteiset altaat.

   Poista
 4. Ekaa kertaa täällä ja heti jäin lukijaksi :)

  Kaunis keittiö ja ruokailutilassakin teillä matto jota olen pitkään ihastellut!

  Tervetuloa vastavisiitille http://www.studecor.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Sanna ja tervetuloa mukaan! :)

   Ja kiitos :) Tuo matto on kyllä hintansa väärti, loistava hinta-laatu suhde! Ja uskomattoman hyvin siitä lähtee ruokatahrat pois. :)

   Tulen heti vastavierailulle! :)

   Poista
 5. Hei! Ihastuin noihin oviin Topi-keittiön esitteessä. Sopisivat meillekin, kun ajatuksena on remontoida koko keittiö lattiasta kattoon. Mietin sitä laatua, eli oletko kokenut laadukkaaksi ja kestäväksi kaapistoksi? Entä näkyykö ovissa tahrat helposti? Mietin näiden kestävyyttä pikkulapsiperheessä. On kyllä kaunis keittiö!:)

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :)

   Mietit siis tuon ovimallin kestävyyttä? Tahrat eivät näy ovissa mitenkään erityisen helposti, eikä ole mitään pinttymiä tullut, eli siinä mielessä puhtaana pito on ihan helppoa. Tämä ei kuitenkaan ehkä ole se kaikkein kestävin ja käytännöllisin ovimalli, minkä voi valita, mutta itselleni vaan ei ollut enää muita vaihtoehtoja, kun ihastuin siihen niin kovasti. Olemme saaneet oven reunoihin aikaiseksi kolhuja ja vedinurat ovat aika ärsyttävät puhdistaa, mutta pinta on edelleen minusta vaan todella kaunis (varsinkin livenä, tuo ultramatta).

   Toivottavasti tästä oli apua! Tsemppiä keittiöremonttiin! :)

   Poista