perjantai 18. tammikuuta 2013

Puita takkaan!

Ei tullut "Kantoa" meille, kuten joskus pohdin, koska ratkaisu löytyi taas lähempää kuin lähin puhelin!


Iskältä on saatu mökillekin näitä hänen tekemiään puunkantotelineitä, ja tykkään niistä myös patinoituneina, mutta aika ihana on tämä vaalea, tuore versiokin!Joskus puunkantotelineessä voi olla villimpikin meno...Näille Ninjagoille ei ole vissiin käynyt oikein hyvin taistelussa!Mukavaa viikonloppua! :)We got something to carry the fireplace wood in - made by my dad! Sometimes there's something other than wood there - these Ninjagos obviously weren't lucky in their battle...


11 kommenttia:

 1. Polttohautaus odottaa? :D Hyvälle näyttää! Itse olen haaveillut kannosta paperinkeräykseen. Ja takkatulen loimusta myöskin näillä pakkasilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, kyllä nuo taisivat olla vain hetkellisesti tuupertuneita, kun ovat näkyneet täällä pitkin poikin kotia erinäisissä taistoissa tuonkin jälkeen ;)

   Ja kiitos kommentista! :) Takka kyllä lämmittää pakkasilla ihanasti!

   Poista
 2. Meillä olis takkavaraus siinä tulevan jääkaapin kohdalla. Tänään kun talossa oikeasti oli kylmä (tuli kiire laittaa eteiseen villat ja levyt paikoilleen + mies oli vahingossa sammuttanut lattialämmityksen eilen) niin alkoi mietityttää että olis se takkakin aika kiva. Mutta ei ole tilaa, ei vaan ole. Ja nykyisessä asunnossa meillä on takka jota on käytetty kahden vuoden aikana kolmesti. Mutta oikealla paikalla oikeanlainen takka on kyllä ihana!! Niinkuin tuo teidän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että riippuu oikeasti talosta, että tarviiko sitä takkaa vai ei. Pelkän tulen katselun takia en takkaa laittaisi, kun se vie kuitenkin niin paljon tilaa. Kauhea kompromissisuma oli se takan sijoittaminen, mihinkään se ei olisi oikeasti sopinut, mutta tuo paikka oli sitten se vähiten paha. ;)

   Mutta tässä talossa se on kyllä talvella tuntunut tosi hyödylliseltä lämmön tuojalta. Edelliseen rivarikotiin taas en olisi kaivannut. En tiedä, onko se jostain ilmastointijutuista vai mistä kiinni, mutta tämä ei lämpiä läheskään yhtä mukavasti kylmällä ilmalla pelkällä lattialämmityksellä, kuin takalla.

   Poista
 3. Hauska postaus ja hienoa "oman käden työtä" tai no iskän mut kumminkin :)

  Meiltä löytyy se Kanto, kun Joulupukki taisi olla lukenut mun vanhaa blogia ja meillä vieraillut muutamaan ottseen ettei puille ollut kantotelinettä, joskin nytkin se nököttää tyhjänä... Takka kun on edelleen vaiheessa. Mutta Ninjagoja meiltä ei löydy vaikka 4 ja pian 3vee kovasti leikkii milloin jää- sähkö- tuli- ja jääninjagoja vai mitä niiden nimet nyt olikaan :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis mun blogin diy on lähes poikkeuksetta jonkun muun toteuttamaa kuin varsinaisesti minun ;D Mutta näillä mennään... ;)

   Kuulostaa siltä, että kohta teilläkin löytyy noita Ninjagoja vaikka Kannosta tai mistä vaan! :D

   Poista
 4. Angh meilläkin ninjalegot on nyt niin in! Ennen imurointia täytyy aina kontata lattiat läpi ettei kohta masina helise kaiken mailman kynsiteriä tms.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan totta, niissä on ihan minikokoisia ne jotkut osat! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti Peeta!

   Homma meni niin, että kaupasta ei löytynyt juuri sitä oikeaa, joten lopulta ne ostanut mitään. :) Eli meikä suunnitteli, iskä antoi tarvikkeita ja mies toteutti! Tykkään tosi paljon. :)

   Poista
  2. Siis "en" ostanut mitään :D

   Poista