sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Liitutaulu, custom made :)
Mattamustan kaipuuta lievittämään sain ruokailutilaan liitutaulun vanerista, mittatilaustyönä. :)

Toteutuksen sai taas kerran tehdä mies. Nyt ruokailutila tuntuu "valmiilta".
Tykätään ruokailutilasta paljon, siinä on tosi kivasti tilaa liikkua.

Ja valoa. Screen-kaihtimet toimivat päivällä kivasti, kun aurinko ei häikäise. Pimeällä niistä kyllä näkee ihan liikaa sisälle. Näkösuojana toimivat ainoastaan etäämmältä.
Nyt yläkerran aulan "tapettiprojektiin", jos sen vaikka saisi kohta valmiiksi... Kyllä, jotain mattamustaa tekeillä!

16 kommenttia:

 1. Minulla on myös to do -listalla liitutaulu :) Ruokailutilassa näyttää tosi hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mervi! :) Oon jo pidempään kaipaillut jotain muistitaulun tai kalenterin tapaista seinälle, mihin voisi kirjoittaa kaikkia juoksevia asioita. Toimii munkin mielestä tuossa tilassa!

   Poista
 2. Ihana liitutaulu. Teillä näyttää kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Liitutaulu onnistui munkin mielestä hienosti, sen vanerireunatkin on nätit. :)

   Poista
 3. Hei mikäs ihana tapetti tuossa alimmassa kuvassa vilahtaakaan? Onko se just se eteisen tapetti? :) Ja kivasti näyttäis toimivan toi liitutaulu keittiössä, tuo just hyvin kontrastia vaaleuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Lene Toni Kjeldin Leaf Lace Rose B! Olohuoneen puolta. :) Siinä on kolmea erilaista kuviota ja niiden välissä "vaihtovuodat". Aika jänskä tapetti. Kokonaisuutena näkyy, jos kurkkaat olohuone-tunnisteella. :)

   Kiva kun tulit vastikselle! :)

   Poista
 4. Vau, huippu idea tehä ite tuo liitutaulu :). Mie taidan lainata sun ideaa ;). Nimittäin haaveissa liitutaulu sekä keittiöön että th:seen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä siitä tuli! Pelkkä liitutaulumaali siis meillä tässä, ilman sitä magneettiominaisuutta ei ollut kallis. Magneetilla olisi ollut niin tyyristä, että melkein olisi kandennut ostaa kaupasta. :) Kyllä meillekin työhuoneeseen vielä jotain tarvitaan... ;)

   Poista
 5. No niin, tässä sen nyt näkee. Tuo ihana Artekin pöytä vaatii ympärilleen ihanat Artekin tuolit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Seuraavat tuolit, jotka ostan, tulee muuten myös lami- tai linopinnalla! :) Näissä meidän 80-lukuisissa on istuinosat jo vähän ikävässä kunnossa. :/

   Poista
 6. Esimerkillistä DC-fixailua olet harjoittanut! On se vaan etevä tuote :) Kaunis tuo teidän ruokailutilan taulu, oletko itse sen tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! :) Se on ihan uskomaton tuote tosiaankin. :)

   Ja ruokailutilan taulu on minun, edelliseltä luovalta kaudelta (eli vuodelta 2007 - mihin nää vuodet oikein menee?? ). Kiitos!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Täytyypä mennä heti kurkkimaan, millainen.... :)

   Poista
 8. Liitutaulua meilläkin keittiöön tulossa. Alusta alkaen on ollut tarkoitus maalata se yksi sivuseinä lattiasta kattoon liitutaulumaalilla, mutta nyt kun tuntuu että sille seinälle olisi menossa vaikka mitä muutakin, niin voi olla että siihen vain mustaa maalia ja sitten tällainen irtotaulu erikseen. Mutta ilman ei voi olla :) On teillä hienon näköistä, kelpaa asustella!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaverilla oli liitutauluseinä ja ei ole enää. :) Kyllä musta tuntuu, että tuollainen irtotaulu voi olla vähän "helpommin hallittavissa oleva" kokonaisuus ;) Siis kun lapsukaiset kuitenkin siihen taiteilee.

   Liitutaulu on päässyt heti hyvään käyttöön, siitä on kätsä tsekata perheen menot :)

   Poista