keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Halvat huvit


Kylppäri koki tänään pitkään kaipailemani asustamisen, kun Marseille-saippuapullosta loppui saippua. Lumipalloefektillä mentiin.
Eli kaapista löytyi sellainen edullinen markettisaippuatonkka, josta täytin tuon pullon ja kas, sävyhän olikin trendikkään koralli! Valitettavasti kamera ei tallentanut sävyä täydellisesti, sillä luonnossa se on vaaleanpunaisempi, eikä noin oranssi kuin kuvissa. Siis täydellinen koralli. :)


H&M:ltä juuri tulleet muutaman euron tuikkukipot näyttivät heti olevan entistä enemmän edukseen tuon korallin saippuapullon kanssa, mutta tuntui siltä, että ne kaipaisivat vielä jotain kaveria, ettei kokonaisuudesta tule liian H&M katalogimainen. ;)"Se jokin" oli tässä tapauksessa kesällä kirpparilta löytynyttä koristelasia, maksoi jonkun euron ja ei ollut vielä löytänyt käyttötarkoitusta.Nyt olen tyytyväinen! :)


The Marseille soap container ran out of soap. I filled it with this cheap market soap that turned out to be a perfect coral shade!  The candle holders from H&M that cost like a few euros looked good with the coral soap, but needed something to make it less like a catalogue, so I put this old glass plate (equally cheap) I found at the flea market last summer to go with them. One of the cheapest make overs ever! Love it!

7 kommenttia:

 1. Höh, just olin kysymässä, mistä tuo alusta on peräisin. Kirppareille siis. Hyvälle näyttää nuo siksakit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Joo-o, Rauman SPR toimi jälleen kerran! :) Kirpparille, kirpparille vaan! ;)

   Poista
 2. Tuossa yllä kehuin noita siksakkeja, mutta osaisin myös kuvitella nämä teidän kylppäriin ;). Linkki siksi Bambulan kotiin, kun näyttävät siellä paljon paremmilta kuin Kodin ykkösen mainoskuvissa :D. Kiva blogi muutoinkin, mutta lienee jo ennestään tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Bambula löytyy lukulistaltani, mutta en muista, millaiset pyyhkeet siellä on - pitääkin mennä kurkkimaan! Kiitos vinkistä siis! :)

   Poista
  2. No nyt kävin katsomassa ja kyllä, sopisivat meille kuin nenä päähän! :) Sekä nuo Annon, että edeltävässä postauksessa olleet Luhdan Origamit :)

   Poista
 3. Hmmm, iPad taisi jättää linkin pois, kurkkaa suoraan blogiin.

  VastaaPoista