sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Asennetta, mattamustaa... Uusi sisustusvuosi alkoi jo!


Joulu meni jo, ja samalla alkoi täällä fiiliksen vaihto kodissa vähän ronskimmalla otteella. Mattamustan kaipuu iski jälleen ja muutenkin kaiken pehmeämmän raikastaminen jollain vähän särmikkäämmällä. Ensimmäiset askeleet otettu jo, ensin edullisesti Etolasta dc fixillä - tuli pojalle viiri, tytölle pilvi ja pisaroita, sekä mulle työhuoneeseen salmiakkikuviota mustalla ja keltaisella.


Pojan huoneen esittelin juuri tällä viikolla ja mun mielestä tuo viiri kyllä viimeistelee tilan ja sopii tuohon kuin nenä päähän!

No sitten tänään tuli sähköpostiin ale-ilmoitus eräästä Finnish Design Shopista, josta lähti tällainen tilaus:

Kollaasin kuvat: www.finnishdesignshop.fi


Matégot-naulakkoa olen haaveillut jo pitkään (niin no, se ei kylläkään ollut alessa, mutta naulakko me tarvitaan...) ja tuo Work Lamp on myös kummitellut mielessä, ja onneksi meillä oli vielä tarvetta uusille valaisimille, nyt kun tuo hintakin oli vähän kivempi. Hayn keittiöpyyhkeitä olen katsellut myös sillä silmällä ja keittiöpyyhkeitäkin me ihan oikeasti tarvitaan. :) Järkiostoksia siis ihan puhtaasti... (heh heh)

Makkarista lähti vihdoin pois värikäs valoverho ja odottelen H&M Homen tilauksen saapumista, joka viimeistelee uuden tummanharmaa/beige/ruskea/valkoisen värityksen ja sitten laitan kuvaa tänne muutoksesta.

Näillä sisustusfiiliksillä tähän vuoteen, mites te muut, tuliko teille joulun jälkeen uudistustarve kotiin?6 kommenttia:

 1. Hei kiva toi viiri ja tapetistakin tykkään!
  Mulla on sulle haaste blogissani. Käyhän kurkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit kommentoimassa! :)

   Ja kiitos myös haasteesta! Vastailen siihen pian! :) Ja aika hauska yhteensattuma, nimittäin minultakin on tulossa sinulle haaste, ihan lähipäivinä...! :)

   Poista
 2. Viiri tosiaan viimeistelee huoneen. Tosi kiva! Pisarat ja salmiakit kuulostaa just siltä mitä olen itsekin suunnitellut ;)

  Tuo worklamp alkoi nyt vähän kutkuttamaan. Tänään kun laitettiin eteistä uuteen uskoon ja siellä katossa roikkuu ihan aito "worklamp" (vanha hehkulamppu kellastuneen johtonsa kera), niin mietin että siihen sopisi siitä vähän siistimpi versio oikeastikin. Ajattelin Nudia, mutta tää olis oikeasti kivempikin tuon kehikkonsa kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kehikko on just kiva! Mä en ihan täysillä lämpene niille ihan paljaille hehkulampun näköisille kattovalaisimille, tuntuu, että se valokin on varmaan vähän häikäisevää katseltavaa.

   Poista
 3. Kivan näköistä ja tykkään viiristä todella paljon!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minttu! Ja tosi kiva kun tulit heti vastikselle kommentoimaan! :)

   Poista