perjantai 14. joulukuuta 2012

kotiolotilan uudet kujeet

Blogger ei ole ollut oikein yhteistyökykyinen kuvanlatausjuttujen kanssa, taisi olla kuvasaldot liian täynnä tämän blogin osalta ja se sai miettimään, että jotain tarttis tehrä. Pohdintojen jälkeen päätin, että koska rakennuttammishommat ovat nyt ohi, niin poistuvat vanhat raksakuulumiset nyt blogista ja antavat tilaa uusille sisustusaiheisille jutuille. Ja mökkielämää jatketaan täällä taas, kunhan kesäkelit koittavat. :) Sama vanha osoite siis säilyy blogilla ja "siivous" on jo alkanut ja etenee tässä pikkuhiljaa. Toivottavasti muutos on lukijoille mieleinen! :)

Ja nyt, back to business.

Joululahjaostosten yhteydessä tuli vahingossa hankittua jotain itsellekin. Konttori & Pajasta lähti mukaan Isak-merkiltä leikkuulaudan ja pannunalusen yhdistelmä ja iskä toi vielä meille kaksi hienoa leikkuulautaa, jotka on tehnyt puuseppä Matti Siltala. Laudat on tehty poikkileikatusta männystä ja laudan keskellä on kuusesta tehty raita.Koti muuten uhkaa valmistua, kyllä,  kliseisesti, Jouluksi!! :) Keittiössä ollaan jo ihan loppumetreillä, kun roskisvaunu saatiin vihdoin paikalleen edellisviikolla. Vielä on parit pistorasiat laittamatta, kun välitilan lasi vaihdettiin pari päivää sitten (meni rikki ennen muuttoa ilmeisesti paneelikaton purkamisen yhteydessä... don't ask...) ja sitten kun ne saadaan paikalleen, niin voisin vihdoin laittaa ihan yleiskuvaakin keittiöstä tänne. :)


Siinä pieni kurkistus seinäkkeen takaa olkkaria kohti, ja kuten kuvasta näkyy, niin kuusi saapui meille eilen!


Lumista viikonloppua teille kaikille! :)


8 kommenttia:

 1. No jopas onkin herttanen tuo lauta. Ihana kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja kuulemma vielä toimii ja pysyy hyvänä molemmissa käyttötarkoituksissa! :) Itse en ole vielä raaskinut kokeilla :)

   Poista
 2. Oi miten ihana leikkuulauta! Saattaisin ehkä sittenkin keksiä käyttöä vielä yhdelle... ;)

  Teillä on jo kuusi - meillä edelleen pohdiskellaan että tuleekohan sellaista vielä tänäkään vuonna...

  Musta olis kyllä ollut kiva jos raksajututkin olisi säilyneet. Pitää sitten kysellä erikseen jos tulee mitä mieleen :) Seuraavan kerran kun tulee kuvatila täyteen, niin muista että on muitakin keinoja kuin vanhojen postausten poisto! Jos pienennät kuvat aina ennen latausta n. 800x600 niin eivät vie kovin kummoista tilaa. Ja google+:aan liittyminen tuo kai ilmankin kutakuinkin rajattoman kuvatilan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo teillä kyllä taitaa jo olla aika kaunis ja kattava leikkuulautakokoelma... Mutta kyllä yksi pieni tulokas aina joukkoon mahtuu! ;)

   Kiitos taas teknisistä vinkeistä :) Mä taidan olla välillä vähän turhan rajoittunut näissä... Jotenkin kuvittelin, että ei ne meidän raksakuulumiset enää ketään kiinnosta, kun olivat kuitenkin aika pinnallista sorttia, kun rakennutettiin, eikä tehty itse. Minkä tyyppiset jutut sua olisi kiinnostaneet? Meinasin, että alkaisin tässä pikku hiljaa esittelemään näitä valmistuneita nurkkia... Mutta toiveita saa mielellään esittää! :)

   Poista
  2. No mä siis tuijottelin myös niitä keskeneräisiä kuvia "sillä silmällä" vinkkejä kalastellen. Mutta kyselen sitten kunhan laitat uusia kuvia valmiista jos jotain tulee mieleen :)

   Poista
  3. Ou jees, ymmärrän :)

   Ihan tosissaan meillä alkaa paikat valmistumaan, eli tarkoitus on kuvata kaikki kulmat ja sitten porukan kiinnostuksen mukaan myös kertoa, että mitä, miksi ja miten on tehty. :)

   Poista
 3. Hei LIisa, älä ihmeessä poista vanhoja juttuja, tulet kaipaamaan niitä itsekin jälkikäteen. Aika kultaa nopeasti muistot rakennusajalta ja niitä vanhoja postauksia on hauska itsekkin lukea. Avasin itselle photobucket tilin kun blogger tuli täyteen. Siellä on rajaton tila kuville. Tuota edellisen mainitsemaa kuvien pienentämistä täytyy myös harkita, -tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuija! :) Kiva "nähdä" täälläkin!

   Raksa-ajan jutut jäävät kyllä itselle talteen, joten niihin voi sitten halutessaan palata. :)

   Kiitti myös tuosta Photobucket-vinkistä! Sitä olenkin käyttänyt muihin tarkoituksiin jo aiemmin, mutta en ollut hoksannut, että toimii blogin kanssa yhteen.   Poista