perjantai 28. joulukuuta 2012

Alakerran vessa

Kosteiden tilojen katsannot jatkuvat alakerran vessalla. :) Täällä allaskaluste, peili, valaistus ja wc-istuin siis ovat samat kuin edellisessä postauksessa esittelemässäni yläkerran kylppärissä.

Alakertaan ovat päässeet lempparipyyhkeeni, joihin en tunnu kyllästyvän lainkaan. Nämä Marimekon pyyhkeet ovat olleet meillä jo kohta kymmenen vuotta, mutta silti aina mieluiten käyttäisin niitä, kotona ja mökillä...

Sopivia, vähän erilaisempia pyyhekoukkuja etsin pitkään ja lopulta tilasin Room21:sta nämä Lunar-nupit mustavalkoisina. Epäilin hieman, pysyykö niissä pyyhe, mutta ovat osoittautuneet loistaviksi käytännössä! Pyyhe siis pysyy hyvin, oli siinä sitten lenkkiä tai ei ja lisäksi lasten on helppo saada pyyhe pois, vaikka nuppi olisi korkeammallakin. Nupin pää on mukavan mattamusta, kuten nuo kaapinovetkin. :) Sopii mun pilkunviilausmeininkiini. ;)

Mattamusta on myös tuo wc-paperiteline, jonka tilasin netistä, mutta näytti löytyvän ihan K-Raudan hyllyltäkin.


Tuo wc-istuimen kansi sen sijaan ei ole mattaa nähnytkään ja on sikseen ehkä vähän turhan retro, mutta toiminnallisesti hyvä tuo slow close, kuten aiemmin kirjoittelinkin.

Katto on sama kuin kaikissa kosteissa tiloissa, eli valkoisella Supi Saunavahalla käsitelty mäntyinen sormipaneelikatto. Sopii sävyltään hyvin tuon allastason kanssa, joka on Topin vaalea saarni -laminaattia.
Tuohon Starkin sormipaneelin laatuun olen ollut vähän pettynyt. Siihen on jäänyt osassa kohtaa rakoja, eli paneelin rajat näkyvät selvästi, ja niitä käsiteltiin sitten vähän lisää, etteivät raot näkyisi (alkuperäinen käsittelykin taisi olla aika suurpiirteinen). Tässä kuvassa ongelma ei näy kovinkaan selvästi.


Ja ylemmässä kuvassa näkyy vielä tuo sama valaistu kuin kylppärissäkin, eli Enerlight Venus 3000 K ledvalaisin, sekä  Astron Tallinn, jossa täyden spektrin päivänvaloloisteputki.

Oletteko te muuten yhdistelleet päivänvaloa ja muita värilämpötiloja kotinne valaisimissa? Minusta yhdistelmä ei välttämättä ole ollenkaan niin hankala, kuin monesti puhutaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti